luni, 29 iunie 2009

Ce-ar fi sa razi, astazi?

De cat timp n-ai mai ras?
De cat timp n-ai mai ras cu pofta, sa te doara stomacul de ras si totusi sa nu te poti opri?
Sa le razi in fata nefericirilor si tristetilor....na, ca v-am șuntat [observati va rog, ca pt acest cuvant m-am chinuit sa imi trec tastatura pe lb.romana :)))) ] si astazi !
Cand a fost ultima oara cand ai busit in ras ca si astazi vei intarzia la munca sau ca metroul a plecat fix cand tu ai atins ultima scara dupa ce ai alergat ca bezmeticul/ bezmetica?
Sau ultima data cand ai chicotit pe langa politisul care nu te-a vazut ca vb la telefon in timp ce conduci?
Ai ras vreodata in hohote pt ca ai gasit capsuni in piata...Sau inghetata ta prefarata la al 5 lea magazin in care ai intrat ?
Invata !
Ia din bucuriile copiilor si razi cu ei cand se joaca cu degetele prin soare.
Uita-te la cei din jurul tau si daruieste-le zambetul tau.Aduna-ti toata energia si strange toti oamenii pe care ii iubesti in brate.
Danseaza prin casa, la birou, in masina sau in statia de metrou !
Canta de toate pentru toti chiar daca nu ai cea mai frumoasa voce...canta ca asa iti vine !
Intra in cel mai jalnic magazin de haine si scotoceste pana nu mai vezi bine si razi cand in sfarsit gasesti ceva ce-ti place !
Iesi afara in ploaie si lasa stropii sa curga pe tine ! Cheama-ti si cativa prieteni si alearga cu ei prin baltoace.Conteaza ca te murdaresti???
Formeaza numere stupide de telefon si spune-le oamenilor ca azi e soare si sa arunce un ochi pe geam ! Ai idee cati oameni nu observa cat de frumos este afara?
Da-le sms-uri prietenilor tai si aminteste-le cat inseamna ei pt tine ! Da, streseaza-iiii !!!!
Ofera-ti ceva timp pe saptamana ca sa stai singur tu cu tine pt ca apoi sa suni pe toata lumea sa spui cat de dor ti-a fost de ei in ora asta in care ti-ai ascultat toate gandurile.
Coloreaza tot ce poti in jurul tau : hartii, pereti, haine, bijuterii....oamenii colorati raspund oamenilor colorati !
Strange-ti prietenii la tine acasa si inventeaza mancaruri care mai de care mai speciale si joaca carti...( chiar daca unii nu se pricep asa de bine :P )
Tipa, urla si isterizeaza-te daca vrei si apoi razi...da afara tot din tine, nu lasa nimic sa-ti strice rasul !
Iubeste...fa dragoste..fa sex...fa-le pt toate!
Mananca de toate...incearca-le pe toate si ai grija de tine...nu te infometa doar de dragul de a arata bine...cine te iubeste, te iubeste asa cum esti...
Si mai presus de toate, ramai tu, orice ar fi.Cu amintirile tale, spaimele tale, trairile tale, iubirile, dezamagirile, implinirile dar mai ales cu rasul si zambetul tau.....

Niciun comentariu: