duminică, 20 septembrie 2009

Imi doresc sa cred !!!

In inocenta mea imi doresc din tot sufletul sa cred ca nu este doar o tactica electorala.....

http://www.youtube.com/watch?v=qjfhIF0dgQo


SURPRIZA. "Am venit sa va spun ce ma doare", a declarat presedintele PNL Crin Antonescu la intalnirea cu medicii de familie din Maramures. In cadrul vizitei efectuate in Baia Mare, presedintele liberalilor a participat la o intalnire a Asociatiei Medicilor de Familie din judet, fiind primit cu aplauze de catre cadrele medicale. Acesta a fost prezentat de catre Gheorghe Lascu, presedintele Societatii de Medicina de Familie Maramures.

Pacientul interesat de medic. "Eu sunt pacientul-surpriza si nu am venit neaparat sa va spun ce ma doare, ci mai degraba sa aflu ce va doare - dincolo de ceea ce stim cu totii. Va sunt recunoscator pentru ca mi-ati dat posibilitatea de a va intalni, pentru ca doresc sa fac o campanie altfel, ceea ce inseamna sa realizez ce nu s-a facut pana acum - adica o comunicare cat mai larga cu cei de la care soliciti votul. Astfel, incerc sa am intalniri cu oameni din zone de activitate importante pentru a incerca sa adun elementele realitatii si pentru a intari elementele unei viziuni. Pornim de la ideea ca, odata inteles acest lucru, presedintele unei tari nu poate ramane indiferent fata de aceasta sfera de activitate, care, mai devreme sau mai tarziu, ne afecteaza pe toti", a declarat Antonescu.

Dupa discursul introductiv, presedintele liberalilor le-a cerut medicilor de familie maramureseni sa-i prezinte problemele cu care se confrunta in desfasurarea activitatii.

Calitatea de asigurat, principala problema. "De-a lungul celor 10 ani de cand exista sistemul de asigurari de sanatate din Romania , ceea ce ne-a lovit cel mai tare a fost calitatea de asigurat a cetatenilor. Aceasta problema nu este bine gestionata nici in momentul de fata. Noi ne-am dori ca situatia calitatii de asigurat sa fie foarte clara si cu cat mai repede se intampla asta, cu atat va fi mai bine. Vrem sa stim precis cine este asigurat si cine nu este, pentru ca sunt o multime de oameni care au aceasta calitate, dar in nu figureaza sistemul informatic! Oamenii sunt pusi pe drumuri, iar noi dorim sa asiguram asistenta medicala, nu sa gestionam calitatea de asigurat", a declarat Gheorghe Lascu.

Medicii de familie i-au explicat presedintelui PNL ca lista problemelor din sistemul sanitar este mai lunga. Reprezentantii corpului medical din medicina primara au decis sa sintetizeze problemele din domeniul lor de activitate si sa le puna pe hartie, iar apoi, prin intermediul colegului lor de breasla, senatorul Liviu Titus Pasca, sa i le trimita lui Crin Antonescu

Niciun comentariu: